Menu

Ny BF80 og BF100 sætter nye standarder i klassen

Dato:
19-03-2014


En veludviklet 4-takt motor med et nøjsomt brændstofforbrug pakket ind i et eksklusivt design. En gennemført premium vare - akkurat som man forventer det fra Hondas side! Så kender du også de gener som ligger til grund for den nye Honda BF80 og BF100. Mere power, NMEA2000 og forberedt for trollingkontrol.

Motorblokken og visse teknologier som det avancerede VTEC-system stammer fra Hondas bilproduktion. Men Honda Marine har tilført dette potente makkerpar en masse eksklusive Honda-teknologier og detaljer, som netop gør disse motorer til de bedste i klassen. 

 

BLAST™ (Boosted Low Speed Torque)
Hondas BLAST™ teknologi benytter et avanceret tændingssystem til at give mere bundtræk ved lave omdrejninger og få båden til at plane hurtigere. Accelerationen forbedres mærkbart med tændingstidspunktet justeret til optimalt moment. Denne patenterede teknologi for 4-takts påhængsmotorer står blandt de ypperste og er en reference for Hondas motorkonstruktioner.

ECOmo

Hondas eksklusive og revolutionerende teknologi justerer blandingen af luft og benzin til optimal effektivitet baseret på hastighed og belastning. Brugen af Lean Burn Kontrol giver markbart forbedret brændstoføkonomi ved marchhastighed i forhold til sammenlignelige 4-taktere, så driftsomkostningerne for bådejeren reduceres.


VTEC

VTEC™ giver flere kræfter, større bundtræk og bedre effektivitet ved alle hastigheder. I omdrejningsregisteret fra 4.500 o/min bevirker en særlig højtloftende knast, at der kommer større fyldning af cylindrene, hvilket giver flere kræfter. VTEC™ og variabel længde på indsugningsmanifolden giver en længere og fladere momentkurve: Det ultimative mål ved optimering af ydelsen.  
(VTEC™ kun på BF100).

 

Ud over dette er de nye motorer tilføjet nye funktioner til glæde for brugeren:

 

Trollingkontrol

Trollingkontrol gør det muligt at styre hastigheden præcist ved lave omdrejninger i trin på 50 o/min mellem 650 og 900 o/min. Alle Honda påhængsmotorer fra BF40 til BF150 har trollingkontrol. På modeller med styrepind sidder kontakten på styrepinden, og på modeller med fjernbetjening er kontakten ekstraudstyr.


NMEA2000 kompatibel

Begge de nye motorer er NMEA2000-kompatible og kan nemt og hurtigt tilsluttes NMEA2000-enheder som f.eks. ekkolod og kortplottere. Motordata som o/min, temperatur, brændstofforbrug mv. vises overskueligt på enhedens display. Således er hele Hondas modelprogram fra BF40 – BF250 kompatible efter NMEA2000 standarden.

 

BF80 og BF100 er klar til salg fra marts 2014.

 

BF100
card-logo 2