Menu

BF250 - 6 cylindre og masser af power!

Dato:
18-02-2011

Fremvist som en prototype på Miami International Boat Show 2011, giver den nye Concept BF250 de første indikationer af designretningen for den kommende 6-cylindrede påhængsmotor med 250 hk, der er planlagt at være til rådighed i hele Europa fra december 2011.

Baseret på en unik 3.6 liters motor er Concept BF250 designet til at levere den optimale balance mellem ydelse og brændstoføkonomi, og er baseret på førende Honda Marine teknologier såsom BLAST, VTEC og ECOmo. Motoren vil også være certificeret NMEA2000 kompatibel, hvilket giver brugeren forenklet tilslutning til forskelligt elektroniske udstyr.

Med et helt nyt design, præsenterer Concept BF250 et nyt strømlinet, markant og slankt ydre, der afspejler Honda Marine position som en førende producent i den maritime industri.


Som verdens største motorfabrikant og pioner inden for moderne firetakts motorteknologi, opretholder Honda sine moralske forpligtelser overfor samfundet med udtalt omsorg overfor miljøet. Det nuværende brede sortiment af motorer fra 2.3 hk til 225 hk overskrider alle de nyeste europæiske RCD regulativer, som er blandt de strengeste i verden.

BF250.jpg
card-logo 2